Menu

Een prachtig geschenk

Sinds kort hangt er een prachtig schilderij in de vrijwilligersruimte van ons hospice. Een van onze gasten heeft dit zelf geschilderd en besloten het aan het hospice te schenken. Zij schreef de volgende boodschap op de achterkant van het schilderij;
Jullie weten niet, of misschien ook wel, hoe blij en dankbaar jullie mensen in deze fase van het leven maken.
Woorden schieten tekort. Daarom dit gebaar, met liefde gegeven.
Wij zijn ontroerd door dit mooie gebaar
ANBI Status

De VPTZ Wijchen (RSIN: 8005.55.636) zet zich voor 100% in voor het Algemeen Belang. Daarom is een gift aan de VPTZ en aan het Hospice Wijchen aftrekbaar bij uw belastingaangifte; dit volgens de speciale ANBI (Algemeen Nut Beogende Instellingen) –regeling.

VPTZ

Hospice en Thuiswaken Wijchen is aangesloten bij VPTZ Nederland.