Menu

Dubbelinterview compleet

In de lente-uitgave van de nieuwsbrief Vier jaargetijden, kon u een interview lezen met de scheidende en nieuwe voorzitter. Dit was een ingekorte versie waardoor nogal wat interessante terugblikken en visies op het palliatieve veld, niet aan bod zijn gekomen.

Het zou jammer zijn als alle wijze woorden van Patricia Bender en Rob Jeurissen niet verder zouden komen dan ons dicteerapparaat. Dus hierbij, voor iedereen die het naadje van de kous wil weten, de (bijna) complete versie van het dubbelinterview.  Suggestie: neem er een kop koffie bij en ga er eens rustig voor zitten.

Veel leesplezier, klik hier,

Harrie

CF0E8656 529C 415D BEE8 FEF90C41579F

ANBI Status

De VPTZ Wijchen (RSIN: 8005.55.636) zet zich voor 100% in voor het Algemeen Belang. Daarom is een gift aan de VPTZ en aan het Hospice Wijchen aftrekbaar bij uw belastingaangifte; dit volgens de speciale ANBI (Algemeen Nut Beogende Instellingen) –regeling.

VPTZ

Hospice en Thuiswaken Wijchen is aangesloten bij VPTZ Nederland.