Menu

Het was een bijzonder jaar…

Vol ambities en vooral plannen voor feestelijke en inhoudelijke lustrumactiviteiten begonnen we aan het jaar 2020.

Hospice Wijchen bestond in 2020 vijf jaar en het thuis waken in Wijchen maar liefst dertig jaar. Het moest een bijzonder jaar worden, zo hadden we bedacht. En dat werd het. Maar wel heel anders dan iemand had kunnen bedenken. De wereld raakte in de ban van de COVID-19 pandemie en dat raakte ook ons bij Hospice en Thuiswaken Wijchen.

Lees hier ons jaarverslag over 2020. Met daarin verslag van het coronajaar, maar ook wat er naast corona nog meer was.

Voor degenen met affiniteit voor de cijfers is hier de jaarrekening 2020 te vinden.

ANBI Status

De VPTZ Wijchen (RSIN: 8005.55.636) zet zich voor 100% in voor het Algemeen Belang. Daarom is een gift aan de VPTZ en aan het Hospice Wijchen aftrekbaar bij uw belastingaangifte; dit volgens de speciale ANBI (Algemeen Nut Beogende Instellingen) –regeling.

VPTZ

Hospice en Thuiswaken Wijchen is aangesloten bij VPTZ Nederland.