Menu

Spontane gift voor Vrienden van Hospice Wijchen

giftvriendenBegin november 2020 werden de Vrienden van Hospice Wijchen verrast met een mail van de activiteitencommissie van het wooncomplex Tilia aan de Lindenstraat in Wijchen.

De activiteitenommissie meldde dat ze stopte met de organisatie en dat er besloten was het nog aanwezige kasgeld te schenken aan de Vrienden van Hospice Wijchen.

Op 6 november werd er een geldbedrag van € 230 overhandigd aan Fons Bartray ,voorzitter van de Stichting Vrienden van Hospice Wijchen in bijzijn van Tjitske Huender, directeur van Hospice Wijchen. In verband met de corona-maatregelen moest dit plaatsvinden in de tuin van het Hospice waar gelukkig de zon zich liet zien. De Stichting Vrienden Hospice Wijchen is erg blij met deze gift want dankzij de spontane giften en donateurs kan het Hospice Wijchen ingericht blijven als een huis waar mensen in hun laatste levensfase hartelijk en warm worden bijgestaan en op een waardige manier kunnen sterven.

WORD OOK VRIEND VAN HOSPICE WIJCHEN

 

ANBI Status

De VPTZ Wijchen (RSIN: 8005.55.636) zet zich voor 100% in voor het Algemeen Belang. Daarom is een gift aan de VPTZ en aan het Hospice Wijchen aftrekbaar bij uw belastingaangifte; dit volgens de speciale ANBI (Algemeen Nut Beogende Instellingen) –regeling.

VPTZ

Hospice en Thuiswaken Wijchen is aangesloten bij VPTZ Nederland.