Menu

Spontane veiling voor het Hospice

Wat begon als een fanatieke schilderwedstrijd in de tent van ’t Witte Paard eindige met een spontane veiling en prachtige gift voor ons Hospice.

Bart Gerrits, Sjaak Lijbers, John Valks en Frans Hormes boden op de vier kunstwerken die door Prins John d,n derde, Prinses Nienke, Wijchense huisschilders en het College van B&W geschilderd werden. Deze spontane actie leverde maar liefs €1500,- op. Daarnaast gingen vaste gasten van ’t Witte Paard met de pet rond waar velen ’n euro of consumptiemuntje in wierpen en dat leverden óók nog eens €80,- op!

Op 10 maart overhandigden de gulle Urnerijkers Bart, Sjaak, John en Frans de cheque van € 1500,- en het bierbekertje met €80,- aan Hospice Wijchen directeur Tjitske Huender.

WittePaard

Hulde voor deze prachtige spontane actie van de bezoekers van ‘t Witte Paard! van Hospice voorzitter Rob Jeurissen. “Bij ‘t Witte Paard komen al generaties lang hele families carnaval vieren. Deze actie is een ultieme vorm van verbintenis van Wijchense mensen onder elkaar. Dit kon ook alleen maar dáár plaatsvinden – helemaal Super!”

ANBI Status

De VPTZ Wijchen (RSIN: 8005.55.636) zet zich voor 100% in voor het Algemeen Belang. Daarom is een gift aan de VPTZ en aan het Hospice Wijchen aftrekbaar bij uw belastingaangifte; dit volgens de speciale ANBI (Algemeen Nut Beogende Instellingen) –regeling.

VPTZ

Hospice en Thuiswaken Wijchen is aangesloten bij VPTZ Nederland.