Menu

Nieuwsbrief EXTRA December 2013

Hospice Wijchen 19 december 2013

Deze keer:

  • Informatiewinkel
  • Fotoshoot event
 

Website

www.hospicewijchen.nl

 

Blijf op de hoogte:

Friend on Facebook Facebook
Follow on Twitter Twitter
Hospice Wijchen

BREAKING NEWS, extra nieuwsbrief, het laatste nieuws: 

Openingen…

Beste <<First Name>>,

Vrijdagmiddag 20 december a.s. opent Hans Verheijen, burgemeester van Wijchen, om 16.00 uur de Informatiewinkel van Hospice Wijchen op het Europaplein (tegenover Albert Heijn). In de winkel kan iedereen terecht voor nadere inlichtingen over het doel en functioneren van het hospice maar ook met vragen over de stand van zaken met betrekking tot de bouw. Vanzelfsprekend liggen er ook folders voor ieder die Vriend of donateur wil worden.
Na een kort woord van voorzitter Rob Jeurissen en de burgemeester zal de laatste met kennis van zaken een turkoois lint doorknippen en gaat de winkel open. Uiteraard is er – belangeloos ter beschikking gesteld – een drankje en een stukje koek om deze stap op weg naar de realisering van Hospice Wijchen te vieren.
 
Zaterdagmiddag 21 december a.s. opent wethouder Marcel Thijsen om 17.00 uur op de Markt Fotoshoot Event van Henk van Kooten. Deze internationaal bijzonder gewaardeerde fotograaf gaat proberen een record te verbeteren in portretfotografie. Hij wil die dag en op de daarna volgende zondag zoveel mogelijk mensen op ‘de gevoelige plaat’ vast te leggen. Mensen kunnen zich voor 10 euro laten fotograferen en Henk gaat van al die opnames een kunstwerk maken dat later in Hospice Wijchen komt te hangen. Iedereen die meedoet krijgt zowel een minifoto van zichzelf (mooi voor gebruik in de social media) als een afdruk van het kunstwerk, waar zij/hij zelf onderdeel van is. Voor nadere informatie zie ook De Wegwijs, De Gelderlander en de affiches in het Wijchense straatbeeld. De gehele opbrengst van deze Fotoshoot Event komt ten goede van het hospice.
 
Uiteraard hopen wij dat alle Wijchenaren en mensen uit de nabije en verre omgeving meedoen…voor een nieuw record én voor dit goede doel.  
Wij wensen u veel leesplezier maar ook zááálige Kerstdagen en een heel gelukkig en opbouwend Nieuwjaar,

Ton van Dillen
ANBI Status

De VPTZ Wijchen (RSIN: 8005.55.636) zet zich voor 100% in voor het Algemeen Belang. Daarom is een gift aan de VPTZ en aan het Hospice Wijchen aftrekbaar bij uw belastingaangifte; dit volgens de speciale ANBI (Algemeen Nut Beogende Instellingen) –regeling.

VPTZ

Hospice en Thuiswaken Wijchen is aangesloten bij VPTZ Nederland.