Meer vrijwilligers

Tuin en Klusgroep

 

Met veel plezier en vakmanschap zijn de mannen van de tuin- en klusgroep elke woensdagochtend druk in de weer om de toegang en de vijf tuintjes rond het hospice in topconditie te houden.

In de ogen van de tuinarchitecte moeten de tuintjes in elk jaargetijde kleur en warmte uitstralen. Aan de mannen de opdracht om dit te realiseren. Harrie, Peter, Silvester en Toon – vaak geassisteerd, deskundig bijgepraat en van het werk gehouden door huismeester Guus – doen dit met veel liefde.

Ook voor elke andere klus in en rond het hospice draaien zij hun hand niet om. Maar ja, zij hebben dan ook gouden handjes met groene randjes!!!

Dat zij zich tussen het werken door de koffie goed laten smaken is bijzaak. Hoofdzaak is dat hun pauzes door de dan aanwezige vrijwilligers zeer worden gewaardeerd : hun humor en gezelligheid brengen op de woensdagochtend een extra dimensie in Hospice Wijchen. 

  

 

 

 

 

 

Kookgroep

 

Enkelen vrijwilligers vormen in het hospice de kookgroep. De leden van deze groep zorgen ervoor dat de gasten op elk moment van de dag (en nacht!) in kleine smakelijke porties kunnen eten wat zij op dat moment wensen.

De keuzemogelijkheden van soep tot en met toetjes staan in een kleurig mapje dat op elke gastenkamer ligt. Wil men een kop aspergesoep, een bordje macaroni, een paar lekkere gehaktballetjes of een visje …. dan zijn die er ook.

En mocht de gast onverwacht zin hebben in een bakje friet met frikadel …. Dan worden die met liefde en plezier gehaald.

tuinmannen

Vlnr: Peter, Toon, Harrie en Silvester tijdens een ontspannen partijtje jeu de boules.

tuin

  

 Kookclub